Rýchle a správne informácie, zaujímavé a cenné pre verejnosť Povedal kedysi Američan Ivy Ledberger Lee a dnes to hovorí Ivan Žáry, riaditeľ ProPublicum - Žáry, Ivan
Rozhovor s I. Žárym, riaditeľom ProPublicum, s.r.o. na tému "public relations". Termín z oblasti moderného manažmentu - public relations (PR), niekoľko významov a definícií tohto termínu. Vznik PR ako komunikačnej a spoločenskej disciplíny. Inštitucionalizácia PR. Súčasná situácia PR na Slovensku a vo svete. Význam PR v oblasti vzájomného porozumenia medzi skupinami a inštitúciami a zlaďovaní súkromných a verejných záujmov. Firma ProPublicum, s.r.o., ktorá pracuje profesionálne v oblasti PR.