Bitka o víno kráľov a kráľa vín Slovensko-maďarské spory o značku Tokaj sa ťahajú už 31 rokov - Matejovič, R.
Medzištátne rokovania v priebehu rokov 1965 až 1967 v bývalom Československu venované problematike vývozu resp. premenovania "československého" tokajského vína. Spory s maďarskou stranou o ochrannú značku tokajského vína. Počiatky pestovania viniča a rozloha Tokajskej oblasti. Produkcia tokajských vín. Výrobca tokajských vín š.p. Tokaj Slovenské Nové Mesto. Vývoz slovenských tokajských vín za rok 1994.