Kde sa pivu najviac darí Na čele svetovej tabuľky sú stále Američania - Hanáček, Juraj
Prehľad najväčších európskych a amerických producentov piva. Konkurencia na svetových trhoch, snaha o získanie pozícií na ázijskom trhu. Prienik piva do Ázie. Rozdiely v spotrebe piva v Európe, USA a Ázii. Desať najväčších producentov piva v roku 1994. Svetová spotreba piva v roku 1994.