Dôkaz životaschopnosti Rentabilita v Trikote Vrbovom sa pohybuje medzi 5-7 percentami - Seewaldová, A.
Ekonomická situácia v Trikote vo Vrbovom. Sortiment výroby. Rentabilita výroby, vývoz podľa štátov a podľa organizácií. Návrh na vytvorenie akciovej zamestnaneckej spoločnosti.