Predmet podnikania: textil a odevy - Bujačková, E.
Analýza súčasného stavu textilného a odevného priemyslu na Slovensku. Pokles výroby. Odbytové smery a aktivity. Obchodná stratégia. Koncepcia ďalšieho rozvoja.