Informačné technológie
Softwarový priemysel - najrýchlejšie rastúce odvetvie. Pobočka Microsoftu v SR. SCALA - komplexný systém riadenia firmy. Manažérsky rozhodovací systém MEDIA. Mikroprocesor odštartoval miniaturizáciu. Komunikačná sieť dnes a zajtra. Voľne šíriteľné programy.