Manažerské informační systémy EIS, DSS
Nové poňatie manažérskych informačných systémov. Zavedenie technológie automatizovanej podpory kontrolných a rozhodovacích úloh v podniku. Informačné systémy, ktoré spĺňajú tieto funkcie sa označujú EIS (Executiv Information System). Prínosy a zavádzanie EIS.