Obliekame zahraničie, zahraničie nás Ešte stále je v nedohľadne, či pre nás budú opäť šiť domáci výrobcovia - Goldbergerová, A.
Recesia svetového textilného a odevného priemyslu. Ponuka voľných kapacít, záplavy brakového textilu do Európy. Proces štrukturálnych zmien v textilnom a odevnom priemysle na Slovensku. Štruktúra vývozu a oživenie textilného a odevného priemyslu na Slovensku. Podnikateľská činnosť OZETA, a.s. Trenčín. Ciele Asociácie textilného a odevného priemyslu SR pri vytváraní vhodných podmienok pre jeho rozvoj. Vývoj vybraných ukazovateľov textilného priemyslu v rokoch 1993-1994.