Akosť v stavebnej firme. 1 - Lenhardt, J.
Osobitosti a všeobecné zákonitosti, ktoré musí firma dodržať v praxi, aby jej výrobky vyhovovali normám ISO. Uvedené na príklade Váhostavu, a.s. Žilina. Špecifiká stavebných firiem. Špecifické územné postupy. Projekty na zabezpečenie kvality stavby.