Stavebníctvo v bludnom kruhu Nové ministerstvo by malo rozťať gordický uzol oživenia investícií - Krištofičová, Dagmar
Využívanie stavebných kapacít na Slovensku. Obavy o stratu odborných pacovných síl v stavebnom sektore. Úlohy Ministerstva výstavby a verejných prác SR. Situácia vo financovaní bytovej výstavby. Štátne investície do výstavby. Problém financií pri oživení stavebnej výroby na Slovensku.