Priority ve vědě a technologii v zemích OECD a v České republice - Provazník, S.
Transformácia vedy a výskumu v českej spoločnosti. Problém výskumných a inovačných priorít. Prístup k voľbám priorít vo vede a technológii v krajinách OECD. Význam základného výskumu v OECD. Nová aliancia medzi vedou a spoločnosťou.