Jaká bude budoucí evropská sociální politika? - Fuchs, Miroslav
Vytváranie sociálnej legislatívy Európskeho spoločenstva. Rozpracovanie Bielej knihy o európskej sociálnej politike, ktorá nadväzuje na Bielu knihu o konkurencieschopnosti, raste a zamestnanosti. Princípy a riadiace ciele, z ktorých vychádza Biela kniha o európskej sociálnej politike. Legislatívne nástroje, ktorými majú byť uvedené ciele a princípy dosiahnuté. Návrhy budúcich aktivít členských krajín na podporu dosiahnutia cieľov Únie ako celku v niektorých prioritných oblastiach.