K teórii a praxi rodinnej politiky. 1 - Wingen, M.
Sprístupnenie základných pojmov a otázok rodinnej politiky. Skúsenosť SRN, ktorá ako jedna z prvých v Európe rozvíjala systematickú rodinnú politiku.Obsah celej knihy M. Wingena K teórii a praxi rodinnej politiky. Rozbor jednotlivých kapitol.