Reforma systému sociálního zabezpečení a státní politiky zaměstnanosti z hlediska financování - Fuchsová, J.
Vývoj systému sociálneho zabezpečenia a štátnej politiky zamestnanosti v r. 1990-1995. Vývoj príjmov a výdavkov na sociálne zabezpečenie a štátnu politiku zamestnanosti v r. 1993-1995. Reforma sociálneho zabezpečenia.