Hviezdna makroekonomika Najslabší príliv zahraničných kapitálových vĺn v prvom štvrťroku tohto roka - Seifertová, Iveta
Analýza niektorých makroekonomických ukazovateľov Slovenska za I. štvrťrok 1995. Nepriaznivé ukazovatele v mikroekonomickej sfére. Vývoj zahraničného kapitálu v ekonomike Slovenska za roky 1992-1995 a v porovnaní za I. štvrťrok 1995.