Udržíme pozitívny vývoj ekonomiky? 1 - Jemala, Ľubomír
Racionálne riadenie reštrukturalizačných procesov v mikroekonomike (v podnikateľských subjektoch) - predpoklad udržania a akcelerácie priaznivého makroekonomického vývoja v SR. Pozitívne príklady podnikateľského myslenia a konania: Matador, a.s. Púchov.