Jste loutkou v rukou informačních partnerů? - Vodáček, Leo
Problémy súčasného informačného manažmentu - zaistenie individuálnej informačnej potreby manažéra a závislosti jeho rozhodovania na informačných zdrojoch. Vplyv informačných partnerov na výsledok rozhodovania manažéra.