Motivační potenciál kritiky - Náhlovský, P.
Kritika ako jeden z nástrojov motivácie. Demotivujúce vplyvy neuváženej kritiky. Namiesto kritiky sebakritika a spoločné hodnotenie a riešenie problému. Pozitívne prijímanie kritiky.