Tripartitní dialog ve světě - Drabeš, Zdeněk
Medzinárodná organizácia práce (ILO) vypracovala štúdie o fungovaní tripartity v ôsmich krajinách sveta. Informácia o záveroch štúdií. Tripartita a udržanie sociálneho zmieru. Úloha tripartity v dialógu s vládou pri vykonávaní štátnej politiky. Odbory, konfederácie zamestnávateľov, fungujúci sociálny dialóg, tripartitná spolupráca. Riziká a perspektívy tripartity vo svete.