Mzdový vývoj v Slovenskej republike za prvý štvrťrok 1995
Vývoj miezd v jednotlivých sektoroch slovenskej ekonomiky. Nepriaznivé relácie medzi vývojom miezd a indexom rastu produktivity práce. Riešenie tejto disproporcie.