Odmeňovanie pri prevedení na inú prácu - Mačuha, Miroslav
Odmeňovanie pri prevedení na inú prácu. Zákon o mzde. Vymedzenie dôvodov prevedenia na inú prácu. Zákonník práce rieši náhradu škody zamestnancovi, u ktorého organizácia zistila chorobu z povolania. Osobitný príspevok poskytnutý zamestnancom pracujúcim v hlbinných baniach. Tehotné ženy a matky starajúce sa o dieťa mladšie ako 9 mesiacov. Prevedenie na inú prácu z dôvodu rozhodnutia štátnej zdravotníckej správy. Prestoje. Živelné pohromy.