Príjmy z tvorivej duševnej činnosti a daň z príjmov zo závislej činnosti - Fekete, Imrich
Autorské a obdobné práva. Práva z priemyselného vlastníctva. Priemyselné práva na výsledky technickej a výrobno-estetickej tvorivej duševnej práce. Priemyselné práva na označenie. Práva z iného duševného vlastníctva. Práva príbuzné autorským právam. Použitie a poskytnutie práv. Použitie osobno-majetkových práv. Poskytnutie výsledkov tvorivej duševnej činnosti. Zdanenie príjmov z použitia alebo poskytnutia práv. Autorské odmeny a odmeny výkonným umelcom. Vynálezy, priemyselné vzory, zlepšovacie návrhy. Zdedené práva. Odmeny za príspevky do novín, časopisov, rozhlasu alebo televízie.