Rodinné prídavky - Matlák, Ján
Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 1.7.1994 o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti, ktorý nadobudol účinnosť 1.9.1994. Úplné znenie zákona, ako vyplýva zo zmien a doplnení zákonom NR SR č. 134/1995 Z.z. Prídavky na deti ako štátna dávka.