Rodičovský príspevok - Matlák, Ján
Podmienky nároku na rodičovský príspevok. Vymedzenie obdobia poskytovania rodičovského príspevku. Poskytovanie rodičovského príspevku žiakom a študentom. Výška príspevku a jeho výplata. Uplatnenie nároku na rodičovský príspevok. Zákon NR SR č. 133/1995 Z.z. platný od 1.júla 1995.