Bohatstvo každej firmy je predovšetkých v ľudskom potenciáli - Polakovič, Ivan
Rozhovor s p. PhDr. Líviou Osvaldovou, riaditeľkou spoločnosti Management Partners o význame správneho výberu manažéra firmy. Poradenské a vzdelávacie programy, ktoré poskytuje spoločnosť Management Partners.