Konečne sa rieši právny režim pozemkového vlastníctva. 2 - Štefanovič, Milan
Zákon č. 180/1995 Z.z. o niektorých opatreniach na usporiadanie vlastníctva pozemkov. Zmeny vlastníckeho práva a význam nájmu. Zmeny v užívacom práve. Podmienky nájmu.