Nová právna úprava katastra. 1 - Macko, J.
Dôvody vypracovania zákona o katastri nehnuteľností a o zápisoch vlastníckych a iných práv k nehnuteľnostiam (katastrálneho zákona) č. 162/1995 Z.z., schváleného NR SR 27.6.1995. Odchýlky od postupu správneho konania. Funkcie katastra. Princípy zápisu práv k nehnuteľnostiam. Predmet evidencie. Katastrálny operát.