Náročný a zložitý proces - Štefanovič, Milan
Zákon NR SR č. 180/1995 Z.z. o niektorých opatreniach na usporiadanie vlastníctva k pozemkom završuje proces prestavby a konsolidovania pomerov k pôde. Vymedzenie úlohy Slovenského pozemkového fondu. Určenie vlastníka pozemku. Opustené pozemky. Procesné ustanovenia o fixovaní pozemkového vlastníctva. Zákaz drobenia pôdy a vyrovnávanie dedičstva.