Ešte nie všetky realitné kancelárie pracujú profesionálne - Beňuška, P.
Činnosť realitných agentúr v SR v minulosti a dnes. Aspekty nakladania s nehnuteľnosťami. Neprofesionálny prístup mnohých agentúr. Nedostatočný rozvoj trhu s nehnuteľnosťami. Založenie Združenia realitných kancelárií SR a Asociácie realitných kancelárií Slovenska.