Bytový zákon Úplné znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.182/1993 Z.z. - Zanyiová, Jaroslava
Úplné znenie zákona NR SR č.182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov, ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom Národnej rady SR č.151/1995 Z.z., s výkladom. Príloha č.1: Vzor žiadosti o prevod vlastníctva nebytového priestoru. Príloha č.2: Poskytovanie štátneho príspevku na družstevnú bytovú výstavbu.