Byty a potíže kolem nich Slovensko - Zábojníková, M.
Novelizácia zákona o bytoch a nebytových priestoroch z r. 1993. Jednotný výklad pojmov príslušenstvo bytu a priľahlý pozemok. Ustanovenia o cene bytov a pozemkov, zavedenie korigovanej ceny pozemku, na ktorom dom stojí. Ceny bytov. Ciele bytovej politiky na Slovensku. Stavebné sporenie. Problémy financovania bytovej výstavby.