Granty na podporu a rozvoj Ciele neziskovej organizácie Fond rozvoja ľudských zdrojov - Polakovič, Ivan
Vytvorenie neziskovej organizácie Fond rozvoja ľudských zdrojov na rozvinutie programu PHARE. Nadácia fondu a poradný orgán správnej rady. Členovia komisie. Prioritné oblasti, pre ktoré budú určené finančné prostriedky. Podmienky pre pridelenie grantu. Maximálna hodnota poskytnutého grantu na vzdelávací projekt.