NOKO - pokračovatelia päťdesiatročnej tradície Konzervári v Novom Meste nad Váhom zužujú špecializáciu - Seewaldová, A.
NOKO, spoločnosť s ručením obmedzeným, vznikla po privatizácii štátneho podniku Slovlik v novembri 1992. Výrobný program konzervárne. Produkcia sirupov, konzervovanie zeleniny, ovocia. Budovanie nového systému riadenia, zvýšenie orientácie na zákazníka. Vývoz produktov firmy do zahraničia.