Družstva v transformované ekonomice - Klusoň, Václav
História československého družstevníctva. Tri kategórie družstiev: 1.družstvá servisné, 2. družstvá podnikateľské, 3. družstvá pracovné. Franchising a podnikateľské družstvo. Podnikateľské družstvá v Rakúsku. Úverové družstvá tzv. raiffeisenky. Nákupné a predajné družstvá. Spracovateľské družstvá. Užívateľské družstvá.