K typologii rozpočtových deficitů. 2 - Dvořák, Petr
Protikladné názory na makroekonomické dôsledky rozpočtového deficitu. Aplikácia typológie rozpočtových deficitov na Barrovu interpretáciu hypotézy ricardiánskej ekvivalencie. Neoklasický prístup, normatívne odmietanie všeobecného deficitu a generačný problém. Fiškálny monetarizmus, vyrovnaný štátny rozpočet a emisná politika.