Oslobodenie od dane z pridanej hodnoty - Seifertová, Iveta
Služby oslobodené od platenia dane z pridanej hodnoty. Poštové služby, rozhlasové a televízne úkony, poisťovacie služby, výchovné, vzdelávacie a vedecké služby, služby sociálnej starostlivosti, prevádzkovanie lotérií, prevod, prechod a prenájom nehnuteľností, predaj podniku. Oslobodenie od dane z pridanej hodnoty pri dovoze.