Spôsob zdaňovania niektorých druhov dôchodkov
Dôchodky poskytované zamestnávateľom svojim zamestnancom. Plnenia z poistenia pre prípad dožitia veku a z dôchodkového poistenia mimo Fondu dôchodkového zabezpečenia. Dôchodky vyplácané podľa osobitných predpisov.