Zodpovednosť za poručiteľove dlhy a daň z dedičstva
Daň z dedičstva. Výpočet dane z dedičstva podľa Zákona SNR č.318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností v znení neskorších predpisov a pri zistení dlhu pripadajúceho na dediča.