Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.145/1995 Z.z. z 22. júna 1995 o správnych poplatkoch
Úplné znenie zákona č.145/1995 Z.z. o správnych poplatkoch. Príloha: prehľad sadzobníka správnych poplatkov. Správa o sadzobníku správnych poplatkov. Dôvodová správa k zákonu.