Bankovní systém ve Spolkové republice Německo - Dittmeier, V.
Bankovníctvo v Spolkovej republike Nemecko. Súkromné obchodné banky. Verejnoprávne inštitúcie. Družstevné banky. Špeciálne banky. Bankový dozor. Centrálna banka. Ponuka bankových služieb bánk v SRN. Platobný styk. Úvery.