Banky, ktoré nepoznajú úrok - Daniel, Peter
Princípy islamského finančného života. Zákaz platenia a prijímania úrokov a hromadenia cenných vecí. Povinnosť platiť poplatok "zakat". Finančné nástroje islamských bánk.