Medzibankový platobný styk a zúčtovanie
Z výročnej správy Bankového zúčtovacieho centra Slovenska (BZCS). Kľúčová úloha medzibankového komunikačného systému pri rozvoji platobného systému na Slovensku. Výhodnosť a spoľahlivosť nezávislého clearingu. Spolupráca bánk pri rozvoji bankovej infraštruktúry.