Meranie likvidity bankového sektora - Dovčiak, Peter
Analýza likvidity bankového sektora je zameraná na: 1. zmenu výšky rezerv obchodných bánk v centrálnej banke, 2. zmenu situácie v likvidite bánk (voľné rezervy). Vymedzenie voľných rezerv (aktíva obchodných bánk).