Prezentácia banky Slovakia pred štartovnou čiarou Regionálne bankové centrum na podporu malého a stredného podnikania - Stiegel, J.
Banka Slovakia: pôsobnosť a činnosť, podpora malého a stredného podnikania. Požiadavky Banky Slovakia na obchodnú analýzu.