Role fondů z hlediska řízení akciové společnosti - Brabec, J.
Vystúpenie ing. J. Brabca na konferencii - Správa a riadenie a.s., ktorá sa konala v júni 1995 v Prahe. Špecifické úlohy investičných fondov. Problém, či majú investičné a podielové fondy aktívne ovplyvňovať spoločnosti, ktorých akcie majú vo svojich portfoliách.