V kauze PSIPS mŕtve vody - Pintér, M.
Likvidácia druhého najväčšieho investičného fondu na Slovensku - IF PSIPS, a.s. Banská Bystrica. Rekapitulácia doterajších udalostí od 3.3.1995, keď Ministerstvo financií SR odobralo fondu licenciu.