Špecifiká bankového marketingu - Csákóová, Eleonóra
V podmienkach trhového prostredia musí mať každá banka podnikateľskú filozofiu, ktorej súčasťou je aj marketingová filozofia. Marketingová stratégia vyžaduje interný a interaktívny marketing. Na získanie zákazníka je potrebné vytvorenie odlišnej ponuky a imidž. Riadenie kvality služieb - silná konkurenčná výhoda. Význam marketingovej komunikácie (marketingový komunikačný mix).