Dvestokorunová bankovka uzatvára emisiu slovenských papierových platidiel - Fröhlich, Štefan
Dvestokorunová bankovka je poslednou z novej emisie papierových platidiel NBS v r. 1995. Popis bankovky. Ochranné prvky bankovky.