Alokácia investícií a kapitálový trh v SR - Baláž, Vladimír
Úloha kapitálového trhu pri alokácii investícií do jednotlivých odvetví národnej ekonomiky. V SR prechádza objektívnym hodnotením kapitálového trhu len malá časť investícií. Štruktúra alokácie investícií na jednotlivých trhoch.