Eurolist je nový systém kotácie akcií európskych spoločností - Hajšel, R.
Eurolist umožní jednoduchší prístup spoločností na zahraničné trhy a urobí ho menej nákladným. Akcionárom umožní pravidelný prístup k burzovým informáciám.